Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta som dagbarnvårdare hos oss? Vi söker efter dagbarnvårdare och hoppas att du är den vi söker. Varmt välkommen med din ansökan nedan.

Vi är en nystartad verksamhet och söker efter nya duktiga och engagerade barnskötare till vår verksamhet.

Hos Lek&Lär Pedagogisk Barnomsorg kan du arbeta som barnpedagog med stort inflytande över ditt eget arbete, din arbetsdag och barngruppen.

Som anställd ska du ge utrymme för barnens egna planer, fantasi och kreativitet i lek och lärande såväl inomhus som utomhus.

Vi arbetar utefter förskolans läroplan och riktlinjer för pedagogisk omsorg. Vår verksamhet utgår från barnens intresse och individuella behov, och sker i ett nära samarbete med föräldrar.

Du ska kunna arbeta självständigt men också ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i verksamheten. Ditt hem ska vara anpassad och lämpligt för verksamheten samt vara en säker plats för barnen att vistas i.

Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har likvärdig erfarenhet för att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten.

Före anställning skall ett giltigt utdrag ur Polisens belastningsregister lämnas in.

Lek&Lär Pedagogisk Barnomsorg

Bli en del av oss, anmäl ditt barn idag!

Följ oss på sociala medier